Vasiljević odličan
Odlične igre u dresu Kolossosa: Saša Vasiljević

Košarkaško prvenstvo Grčke

Vasiljević odličan

Saša Vasiljević ponovo je pružio odličnu partiju za svoj Kolossos u 25. kolu prvenstva Grčke. Nekadašnji prvotimac sarajevske Bosne i potencijalni reprezentativac BiH u trijumfu tima sa Rhodosa nad PAOK-om (70:62) postigao je 22 poena.

Najbolji u poraženom sastavu bio je Dejan Tomašević, bivši igrač Panathinaikosa sa 12 koševa i 8 skokova.

Od ostalih rezultata treba izdvojiti ubjedljivu pobjedu atinskih «zelenih» nad Kavalom (96:69), te vrijedan gostujući uspjeh Olympiacosa nad Panelliniosom (88:84).

Bodove koji mu znače mnogo u borbi za treću poziciju i nastup u Euroligi i naredne sezone ostvario je Panionios u duelu sa Arisom (89:85), a junak je bio dojučerašnji košarkaš Budućnosti m:tel Micov koji je uz 17 poena dodao i 7 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.