Iskusni član KK Bosna Royal Jelly

Vasiljević: Utakmici sa Vogošćom smo pristupili ozbiljno

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jely večeras su u Vogošći savladali KK Vogošća rezultatom 82:76, te se zasluženo plasirali u finale Kupa Kantona Sarajevo.

Bosna je tokom cijelog meča bila mnogo bolja, ali su se izabranici Dušana Gvozdića na kraju malo opustili te je završeno samo šest poena razlike.

"Pristupili smo ozbiljno, igrali dobro 30-32 minuta, onako kako treba da se rastrčimo. Imali smo puno problema proteklih dana, te nam je ova utakmica poslužila kao dobar trening. Mi po svom planu nastavljamo, u subotu je slijedeća utakmica, a Vogošći čestitam na fer i korektnoj igri, te bi im poželio uspjeh u A-1 ligi", kazao je nakon utakmice za SportSport.ba Saša Vasiljević, iskusni član KK Bosna Royal Jelly.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi