Iskusni član KK Bosna Royal Jelly

Vasiljević: Vratili smo publiku, za mene je to pobjeda

S. Mlaćo

Iako je Igokea odnijela zasluženu pobjedu, košarkaši Bosne Royal Jelly nisu razočarali u večerašnjem finalnom meču Kupa naše zemlje. 

Popularni Studenti dali su posljednji atom snage, a iskusni Saša Vasiljević na press konferenciji poslije utakmice priznao je da je puna dvorana ipak dokaz da je Bosna na pravom putu.

"Čestitam svojoj ekipi na tome što smo došli do finala Kupa, jer smo došli teškim putem, a Igokei čestitam na osvojenom trofeju i potvrdili su da su favoriti. Danas je definitivno pobijedila Bosna iz razloga da kada smo ušli u salu 35 minuta prije početka utakmica ista je bila ispunjena. Sjećam se dobro u aprilu prošle godine Bosna je bila u sredini "B" lige. Navijanje i navijači su ostavili jak utisak na mene i uspjeli smo da vratimo publiku", emotivan je bio Vasiljević, te se kratko dotakao i narednih utakmica svog tima. 

"Idemo dalje. Još četiri kola regularnog dijela su ostala i onda se spremamo za Ligu 6 gdje opet imamo ambicije da igramo dobro i dođemo do završnice", dodao je Vasiljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi