Vedran Princ se vratio u Zrinjski

Vedran Princ se vratio u Zrinjski

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Širokog Brijega, Cedevite i Cibone, Vedran Princ potpisao je za mostarski Zrinjski.

“Nakon četrnaest godina ponovo sam u klubu u kojemu sam počeo svoju karijeru. Nadam se da će saradnja biti uspješna i da ću pomoći Zrinjskom u ostvarenju svojih ciljeva,” poručio je Princ.

Princ je u pet navrata bio prvak BiH i isto toliko puta prvak Hrvatske. Osvojio je također jedne prilike i Kup Dražena Petrovića. Osim Širokog, Cedevite i Cibone Princ je nastupao još za Ventspilis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.