Kapiten KK Burch

Velić: Iz četvrtog pokušaja želimo pobjedu nad Gradinom

S. Mlaćo

Nakon neugodnog poraza od KK Vogošća (85:70), košarkaši Burcha sutra će na Mojmilu ugostiti još jednog direktnog konkurenta za vrh tabele, KK Gradina iz Srebrenika.

Burchovci su pod imperativom pobjede, što će ima svakako predstavljati mali problem pred sutrašnji meč A-1 lige.

"Sutra dočekujemo Gradinu, a sa obzirom na prethodni poraz ekipa je dodatno motivisana i naravno želimo popraviti utisak sa prethodne utakmice. Pred našim navijačima  želimo ostvariti pobjedu" kazao je kapiten Burcha Mirza Velić.

"Ovo je već druga sezone da igramo protiv Gradine, a prošle sezone smo izgubili obje utakmice. Opet nam je to veći motiv da damo što više od sebe i da četvrtu našu međusobnu utakmicu pobijedimo i osvojimo dva nova boda", dodao je Velić.

Sutrašnji derbi A-1 lige igra se sa početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi