Član Burcha iz Sarajeva

Velić: Motivisani smo, ali još nismo pokazali sav kvalitet

S. Mlaćo

Mirza Velić, jedna je od udarnih igli KK Burch u novoj sezoni A-1 lige.

Sarajlije ide dobro, lider su prvenstva, a danas će ugostiti sedmoplasiranu Turbinu iz Jablanice. Svjesni su da bodove ne smiju upisati unaprijed, te da pobjedu trebaju zaslužiti dobrom igrom.

"Ekipa je dosta motivisana, jer smo ušli u taj neki pobjednički niz. Samim tim što je ovo posljednja utakmica na našem terenu u ovom dijelu sezone očekujemo veliku posjećenost sutra do 17 sati. Nadam se da će nam to biti motiv više da odigramo dobro i pobijedimo ovu utakmicu", kazao je Velić.

"Zadovoljan sam svojim igrama, s obzirom da smo jedna od najmlađih ekipa. Imamo taj neki svoj potencijal i mislim da ga nismo pokazali u punom svjetlu, te se možemo još razvijati. Samim tim i da pokažemo sav svoj kvalitet", dodao je naš sagovornik. 

Meč između Burcha i Turbine igra se danas u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi