Velika pobjeda Cazinjana

Zaostala utakmica 3. kola A1 lige

Velika pobjeda Cazinjana

Malo je ko nakon poraza od Kaknja kod kuće vjerovao u uspjeh Cazinjana protiv Trilanda, glavnog kandidata za ulazak u najviši rang.

Odličnom igrom i postavkom trener Limometala Stojaković držao je cijeli tok utakmice neizvjesnim, a u jednom trenutku gosti su imali i +14. Najviše zahvaljujući iskustvu Kapića i Protića Cazinjani su priveli mirno utakmicu kraju, te zasluženo osvojili velike bodove u Sarajevu.

Uspjeh Limometala je još veći ako se doda činjenica da je trener Stojaković imao samo šest igrača za rotaciju, te je u Sarajevo putovao bez standardnih Tatarevića, Halilovića, Pačariza, Toromanovića i Ćoralića.

TRILAND – LIMOMETAL 71:77
(14:14,19:23,18:15,20:25)
Skenderija mala sala. Gledalaca: 200. Sudije: Marković, Preldžić (Zenica)
Komesar: Malagić (Sarajevo)

TRILAND:
Džaferović, Taletović 24, Selimbegović, Subašić, Radan, Čengić, Memić 10, Bahtanović, Jamaković, Džumbur 14, Jerkić, Guzonjić 3. Trener: Jugović Mirko.
LIMOMETAL: Jakovljević 8, Halkić, Protić 29, Ćatović, Pejić 11, Kapić 16, Kovačević 13, Bajramović, Šepić. Trener: Stojaković Željko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije