Vićentić: Ništa još nije gotovo

Trener KK Radnik pred odlučujući meč

Vićentić: Ništa još nije gotovo

D. Vejo

Još jedna pobjeda nedostaje košarkašima Radnika iz Bijeljine protiv Sutjeske kako bi postali prvaci Republike Srpske i tako naredne sezone igrali u najelitnijem takmičenju u državi.

Tokom cijelog šampionata, Bijeljinci su igrali fantastično. Držali su prvu poziciju većim dijelom isto, a u pobjedničkom ritmu nastavili su i u play-offu.

Sada, plavo-bijeli se nalaze na korak od titule. U dva navrata su tokom finalne serije bili bolji od Fočaka (66:52 i 49:66), te tako imaju meč loptu. 

Treći susret ova dva tima zakazan je u Biljeljini, a strateg domaće ekipe na istom ističe da njegov tim mora biti oprezan bez obzira na vodstvo od 2:0.

"Ekipa Sutjeske je pokazala kvalitet tokom cijele sezone. Igrali su dosta dobro, te su zasluženo stigli do finala play-offa. Još uvijek ništa nije gotovo, iako imamo prednost od 2:0. Svaki duel ove dvije ekipe je neizvjestan. Željeli bismo izbjeći majstoricu", poručio je trener Radnika, Branislav Vićentić.

Meč je zakazan za sutra od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi