Vićentić ostaje trener KK Radnik

Sjajne vijesti za Bijeljince

Vićentić ostaje trener KK Radnik

D. Vejo

Košarkaši Radnika iz Bijeljine dominantno su protutnjali kroz Prvu mušku ligu Republike Srpske, nakon koje su ponovo postali član elitnog društva.

Mnoge pristalice bijeljinske ekipe, zanimalo je hoće li na klupi njihovih miljenika i dalje sjediti iskusni košarkaški stručnjak Branislav Vićentić.

No, od strane plavo-bijelog tabora stižu pozitivne informacije. Vićentić će i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine voditi ekipu.

"Imamo veoma korektnu saradnju sa gospodinom Vićentićem. Ne vidim razlog zbog kojeg on ne bi vodio tim i u budućnosti. Zadovljni smo njegovim uslugama", poručili su iz KK Radnik.

Ali, lijepim vijestima nikad kraja. U redovima Bijeljinaca ostaje i kapiten, Dejan Kokoruš koji ima sjajnu sezonu iza sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi