Trener Radnika

Vicentić: Sparsi su nas nadigrali

U prvom kolu nove sezone košarkaškog prvenstva BiH sastali su se Sparsi i Radnik. 

Bijeljinski sastav je u glavnom gradu BiH ubjedljivo poražen (95:64), a nakon utakmice trener Branislav Vicentić je čestitao domaćinu na zasluženoj pobjedi. 

"Znali smo da su Sparsi izraziti favoriti, uz to smo imali kadrovske probleme, ali nećemo se sada baviti time. Sparsi su u svakom pogledu dominirali i nadigrali nas, tako da su na kraju zasluženo slavili. Pred nama je težak rad i zadatak da popravimo utisak već u narednim kolima. Možemo samo izvući pouke i nešto naučiti", kaže Vicentić i dodaje:

"Čestitam ekipi Sparsa, jako su dobro organizovani i kadrovski moćni."

Dotakao se i ambicija Radnika.

"Mi smo povratnik u elitni rang. Svaki povratnik s nekim ograničenim budžetom ne može razmišljati o zvijezdama i visokim plasmanima, tako da smo sada fokusirani isključivo na opstanak." 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi