Visok poraz košarkaške reprezentacije BiH

Crnogorci slavili

Visok poraz košarkaške reprezentacije BiH

O. Lekić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu igranom na Zlatiboru ubjedljivo je poražena od Crne Gore (67:86).

Naši košarkaški reprezentativci bolje su otvorili susret, a prvu četvrtinu riješili su u svoju korist rezultatom 22:19. Međutim, početkom drugog perioda Crnogorci prave rezultatski preokret i veoma brzo dolaze do plus sedam (36:29). Do kraja prvog poluvremena BiH uspjeva smanjiti zaostatak, pa se na odmor odlazi sa minimalnom prednošću Crne Gore (41:40).

Početak treće četvrtine pripada Crnogorcima koji prave osjetniju prednost, koju su do kraja uspijeli sačuvati, odnosno ista je u posljednjoj četvrtini iz minuta u minut samo rasla.

Prijateljski susret:
Crna Gora - BiH 86:67

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.