Vitez slavio protiv Studenta

Pobjeda domaćina protiv Mostaraca

Vitez slavio protiv Studenta

Košarkaši Viteza su sinoć u okviru treće utakmice polufinala play off-a savladali mostarski Student rezultatom 91:47. 

Već u prvih 10 minuta domaćini odlaze na veliku prednost od 20 poena razlike. Trener Studenta je stalnim rotacijama pokušao pronaći pravu petorku koja će se ravnopravno boriti sa Vitežanima, ali je domaćin na krilima Dedića, Maksimovića i Križanovića lagano probijao njihovu obranu.

Na utakmici se mogla primijetiti velika radost domaćih igrača koji su već zadnjih nekoliko godina na ivici ulaska u Ligu 12, ali jednostavno se nije dalo. Igrači, navijači, svi su bili oduševljeni utakmicom, a pogotovo činjenicom da je pitanje pobjednika riješeno već u prvoj četvrtini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.