Vjernost navijača u Donjem Vakufu za primjer drugima

KK Promo ima veliku podršku navijača

Vjernost navijača u Donjem Vakufu za primjer drugima

S. Mlaćo

Da je izgradnja sportske dvorane u Donjem Vakufu pun pogodak lokalnih vlasti i sportskih radnika koji nisu željeli da svoje aktivnosti održavaju u komšijskim gradovima, manje-više poznato je svima.

KK Promo Donji Vakuf, član A-1 lige, zaista se može pohvaliti sjajnom podrškom iz kola u kolo, a tribine dvorane su ispunjene do posljednog mjesta. Mlado i staro vjerno prati Promo, a tako je bilo u subotnjem meču protiv KK Gradina. Iako su gosti slavili, domaći su tokom cijelog meča imali veliku podršku, što je svakako slika koju želimo gledati u svim bh. dvoranama. Da je atmosfera bila sjajna, te da se Donjevakufljani mogu biti primjer i drugima pokazili su iz KK Gradina Srebrenik koji su pohvalili samo atmosferu, te pozvali svoje navijače da učine isto.

"Promo Arena u Donjem Vakufu sinoć je bila ispunjena do zadnjeg mjesta kao i svaku utakmicu. Ona je primjer za ostale košarkaške klubove i dvorane...Zato srebreničani, sljedeće sedmice dođimo u što većem broju i ispunimo našu sportsku dvoranu do zadnjeg mjesta i pokažimo ostalima da i mi to možemo uraditi", istakli su iz KK Gradina Srebrenik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi