Vlašić: Forma Lovćena je u usponu

HKK Zrinjski spreman za crnogorski Lovćena

Vlašić: Forma Lovćena je u usponu

Piše: V. Bernadić Powered by:
Povodom utakmice 6. kola ABA 2. lige u kojoj mostarski HKK Zrinjski sutra dočekuje ekipu crnogorskog Lovćena, u prostorijama kluba upriličena je press konferencija, na kojoj su se okupljenim novinarima obratili trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Ivan Begić. Prvi je riječ dobio trener Plemića:

"Sutra nas čeka izuzetno teška utakmica. Dobar protivnik, s kojim smo igrali pripremnu utakmicu, ali to više u odnosu na tada, nije ista momčad. Doveli su četiri nova igrača i među njima dobro znano ime  Aleksu Popovića. Što se tiče rostera dobro su pokriveni i igraju  vrlo dobro. Forma im je u usponu. Dobili su nedavno dotad neporaženi Vršac, mi ćemo se truditi maksimalnim angažmanom, da budemo na visokom nivou 40 minuta i energetski na svom maksimimu jer ćemo jedino tako moći ostvariti pozitivan rezultat. Neće biti nimalo jednostavno ali i mi smo u dobrom tonusu, pa očekujem odličnu utakmicu sutra".

Ivan Begić dodao je kratko:

"Očekuje nas  krajnje neugodna ekipa. Dobili smo ih u pripremama, ali kao što kaže trener, sad je druga priča. Došli su im novi igrači, prije svih treba spomenuti  Aleksu Popovića, igrača kojem je poznata igra na višoj razini. Mi imamo svoje adute i nadamo se pobjedi", završio je Begić najavu sutrašnje utakmice.

Utakmica između Zrinjskog i Lovćena igra se sutra u 18 sati u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.


Jadranska liga