Vlašić: Kobno loše otvaranje

Trener Zrinjskog

Vlašić: Kobno loše otvaranje

M. Maksimović

Zrinjski nije uspio produžiti krizu Kaknja, ali je bez obzira na poraz uspio sačuvati drugo mjesto na tabeli. 

Kaknjci su već nakon prve četvrtine imali plus 10, da bi početkom treće dionice do došli do maksimalnih 58:31. Zrinjski je do kraja uspio razliku svesti na pristojan poraz.

“Loše smo otvorili utakmicu i to postaje naš hroničan problem. Neke utakmice smo loše otvorili, ali smo u nastavku dolazili do preoketa, dok je ovog puta zaostatal bio prevelik. Kakanj je ipak preiskusna ekipa da bi to ispustio. Sami smo sebi napravili probleme u prvom poluvremenu, dok su igrači koji su odigrali drugo poluvrijeme dali su svoj maksimum i sve učinili da smanje razliku“, rekao je trener mostarskog kluba Hrvoje Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski će i u narednom kolu gostovati, ovog puta kod tima Mladosti. Mostarci ni ove sezone na žalost njihovih navijača ne blistaju na gostuućim terenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi