Vlašić: Moramo biti bolji nego u srijedu

Trener Zrinjskog pred meč

Vlašić: Moramo biti bolji nego u srijedu

M. Maksimović

Prve utakmice polufinala playoffa Košarkaškog prvenstva BiH na rasporedu su danas. 

Zrinjski će ponovo gostovati kod Bosne Royal u Sarajevu. Mostarci vjeruju da mogu preskočiti Bosnu Royal u polufinalu doigravanja te će dati sve do sebe da ih iznenade.

 “Očekujem bolju igru nego u prošloj utakmici u Sarajevu, tu prije svega mislim na bolju odbranu u određenim fazama igre. Gledajući sve međusobne utakmice mi smo pobjeđivali u Mostaru, a gubili u Sarajevu tako što smo padali u završnici. Današnji meč je susret dvije ekipe koje su pored Igokee, koja je ipak iznad svih, pokazale najviše u dosadašnjem prvenstvu, ne samo po rezultatima nego i kvalitetu igre“, kaže trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić. 

 Zdravstveni bilten ekipe je odličan te će svi igrači biti spremni dati svoj maksimum.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Play off je sam po sebi dodatna motivacija za sve naše igrače, idemo odigrat bolje nego u srijedu i pokušati iznenaditi. Već smo napravili veliki posao u prvenstvu, pomakli smo klupske granice i postavili Zrinjski gdje mu je u budućnosti i mjesto, tako da danas nemamo šta izgubiti“, dodao je Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi