Vlašić: Na pravi način se predstaviti sarajevskoj publici

Trener HKK Zrinjski

Vlašić: Na pravi način se predstaviti sarajevskoj publici

M. Maksimović

Pred košarkašima Zrinjskog je težak zadatak – eliminisati Igokeu u sutrašnjem polufinalu Kupa BiH čija se završnica ovog puta igra u Sarajevu.

 Trener Hrvoje Vlašić zadovoljan je prije svega zbog plasmana među najbolje četiri ekipe u najmasovnijem takmičenju.

“Drago mi je i što smo za protivnika dobili dobro poznatu ekipu Igokee koja igra ABA ligu i koja je u sutrašnjoj utakmici veliki favorit. To će ipak morati potvrditi na parketu jer sam siguran da će moji igrači pružiti im pravi otpor i na taj način klub i naš grad nastojati na najljepši način predstaviti sarajevskoj publici“, izjavio je Vlašić.

Zrinjski sutrašnju utakmicu dočekuje znatno oslabljen. Osim Demića za koga je sezona davno završena, u timu neće biti ni Marina Gilje, odnosno Ljube Šamadana koji su također povrijeđeni. 

“Igrat će samo oni koji su potpuno zdravi i spremni da daju maksimum“, najavljuje Vlašić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije