Vlašić: Protiv Kaknja ne smije biti opuštanja

Vlašić: Protiv Kaknja ne smije biti opuštanja

M. Maksimović

Košarkaši Zrinjskog imaju priliku uvezati tri pobjede u domaćem prvenstvu, s obzirom da su nakon pobjeda nad Bošnjakom i Širokim na gostujućem terenu, sutra igraju domaći meč protiv uvijek neugodnog Kaknja.

Trener Hrvoje Vlašić respektuje sutrašnjeg protivnika.

“Kakanj je u prošloj sezoni igrao u finalu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju poraz više od nas, ali to je tim koja ima takav sistem igre da se protiv njih ne smiješ opustiti niti jednog trenutka. Ne smije nam se dogoditi neka četvrtina u kojoj možemo igrati slabije, jer protiv Kaknja takav pad se teško nadoknadi“, izjavio je Vlašić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Zrinjskog i Kaknja igra se sutra od 17 sati. Mostarski klub ponovo je osigurao nagradnu igru u kojoj će gledaoce darivati Violeta i Afrodita, a sretnici će dobiti i dres Zrinjskog.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi