Vlašić: Sloboda je značajno podigla nivo igre

Zrinjski sutra dočekuje tuzlanski tim

Vlašić: Sloboda je značajno podigla nivo igre

M. Maksimović

Nakon uspješnog starta Lige za prvaka u Kaknju, košarkaši Zrinjskog sutra u drugom kolu dočekuju tim Slobode. Trener Hrvoje Vlašić nada se još jednom trijumfu.

“Sloboda je od našeg posljednjeg susreta do danas značajno podigla nivo igre i sutra će nam bez sumnje trebati napor i energija da ostvarimo cilj”, rekao je trener Zrinjskog.

Kaže i da je ekipa u odličnom stanju, raduju ga sve bolje igre, a vjeruje i da će Plemići odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu. Kao najveću prijetnju u protivničkom timu okarakterisao je Hasandića, Đumića i Latifagića.

“Hasandić je odličan u vanjskoj liniji, od visokih igrača dominiraju Đumić i Latifagić koji igra pozicije tri i četri. Spremni smo i vjerujem da nećemo razočarati navijače“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi