Trener Zrinjskog nakon pobjede

Vlašić: Uveli smo svoj ritam, radujem se susretu sa Bosnom

S. Mlaćo

Derbi susret 7. kola Lige 10 za muškarce između Sparsa i Zrinjskog pripao je gostima.

Derbi susret 7. kola Lige 10 za muškarce između Sparsa i Zrinjskog pripao je gostima. Mostarci su slavili sa ubjedljivih 81:62 ali i pružili fenomenalnu partiju. Posebno se osjetila efikasnost u napadu, a trener tog tima Hrvoje Vlašić imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice.

"Pripremili smo se dobro, a nakon onog lošeg starta vratili smo se na vrijeme u utakmicu i onda uveli u svoj ritam. Odbranu dva na dva smo radili konkretno, te se kasnije otvorio napad i to je bio ključ. Rastemo i dižemo se iz utakmice u utakmicu", kazao je Vlašić za SportSport.ba.

U Mostar već naredno kolo dolazi lider Bosna Royal Jelly.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Očekujem što više ljudi, a dolazi nam stari rival i dobra momčad. Veselim se toj utakmici i idemo se ovaj jedan spremiti, te naravno idemo na pobjedu", dodao je trener Mostaraca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi