Vrabac očekuje prvo mjesto u pretkvalifikacijama

Reprezentativac BiH uoči početka pretkvalifikacija

Vrabac očekuje prvo mjesto u pretkvalifikacijama

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija BiH večeras će odigrati posljednju pripremnu utakmicu protiv Austrije u sklopu priprema za pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentativac Adin Vrabac zadobvoljan je kako su pripreme protekle. 

"Napredujemo dobro, ispravljali smo greške koje smo pravili u Makedoniji, a večeras nas čeka provjera protiv Austrije. Mislim da smo spremni, večeras ćemo imati snage da pokažemo šta možemo. S trenerom Duletom radimo i na taktici, vidjećemo kako će to izgledati. Moj tim i ja razmišljamo o Švedskoj, bitno je da tu utakmicu dobijemo. Kasnije ćemo razmišljati o Slovačkoj i Armeniji. Očekujemo prvo mjesto u grupi", izjavio je Vrabac.

Podsjetimo, BiH prvu utakmicu pretkvalifikacija igra na gostovanju u Švedskoj, a utakmica je na rasporedu 2. avgusta. U naššoj grupi pored Švedske nalaze se i Armenija i Slovačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi