Kapiten seniorske košarkaške reprezentacije BiH

Vrabac: Rezultat za dobar rad će sigurno doći

S. Mlaćo

Na današnjoj press konferenciji seniorske košarkaške reprezentacije BiH medijima su se obratili i reprezentativci Markus Lončar te kapiten Adin Vrabac.

 Istakli su zadovoljstvo atmosferom na pripremama, te vjeru u dobar rezultat u prvom meču u Švedskoj.

"Mogu da kažem da je atmosfera dobra, dobro radimo i treniramo, te mislim da se to isplati iz dana u dan. Rezultat će doći, a prva utakmica je Švedska i spremamo se za njih. Oni će isto tako biti spremni, te mislim da ćemo imati potrebnu energiju da se pokažemo i odigramo maksimalno, jasan je bio Vrabac.

"Mjesec dana dobro radimo, a ove utakmice koje smo igrali su pokazale da smo dobro fizički spremni. Dobro bi bilo da krenemo sa pobjedom u Švedskoj", kratak je bio Lončar.

Vrabac se dotakao i kapitenske uloge.

"To je velika čast, ali i odgovornost. Trudim da se da atmosfera iz dana u dan bude sve bolja. Ekipa je mlada, svi su odgovorni i u aktivnostima van terena i nije se desio nijedan problem", jasan je bio Vrabac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi