Vrabac: Vjerujem da možemo napraviti rezultat

Komentar na žrijeb

Vrabac: Vjerujem da možemo napraviti rezultat

Košarkaški bh. reprezentativac Adin Vrabac smatra kako naš nacionalni tim nije imao sreće u žrijebu za plasman na Svjetsko prvenstvo. 

Voljom žrijeba odlučeno je da će naša reprezentacija igrati u grupi E, u kojoj su uz našu selekciju i Belgija, Francuska i Rusija. 

"Mislim da smo mogli imati malo više sreće. Ipak, sada je najvažnije pitanje u kakvom sastavu ćemo biti. Nadam se da uz starije igrače, te uz atmosferu koju smo stvorili, možemo napraviti rezultat. Ovo ljeto smo dobro radili i napravili bazu, i vjerujem da možemo nastaviti tim putem", kazao je Vrabac.

Vrabac je također dodao da su se bh. navijači probudili i da vjeruje da će podrška u narednom periodu biti još veća na domaćim utakmicama. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi