Vraća se Princ, Demić pod upitnikom

Zrinjski gostuje Slobodi

Vraća se Princ, Demić pod upitnikom

M. Maksimović

Jedan od najboljih igrača Zrinjskog Ali Demić upitan je za nastup na sutrašnjoj utakmici protiv Slobode u Tuzli. 

Demić je na jednom od posljednjih treninga povrijedio zglob, ali se uprkos tome nada da će ga medicinski tim Zrinjskog osposobiti za meč.

“Nadam se da ću biti dobro i da ću zaigrati. Vidjet ćemo na večerašnjem treningu kako stvari stoje. Dobro je što se u tim vraća Vedran Princ koji vjerovatno neće mnogo igrati, ali čije prisustvo na parketu je od važnosti za naš tim. Sloboda je kvalitetan rival, ali u Tuzlu dolazimo s ciljem da pobijedimo, a ja sam siguran da u tome možemo uspjeti”, rekao je Demić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U prošlom kolu Zrinjski je porazio Leotar, a Demić je bio jedan od najboljih igrača Plemića.

“Vodili smo cijelim tokom meča, iako smo dozvoljavali periode lošije igre na što nismo navikli naše navijače. Prva utakmica uvijek sa sobom donese malo nervoze, tako da je najvažnije da smo pobijedili”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi