Vrhunska ulična košarka na Telexu – Pan 3 na 3

Vrhunska ulična košarka na Telexu – Pan 3 na 3

Sponzorski tekst

Nedavno završeni Street Basketball Turnir – Pan 3 na 3, svojevrstan je sportski spektakl koji je tokom dva dana trajanja turnira, na terenu TTC Telex u Tuzli, okupio brojne ljubitelje košarke, dobre muzike, plesa i piva. 

Vrhunska revija košarke odisala je pozitivnom atmosferom, kako među takmičarima, tako i među posjetiocima. Izvrsni nastupi mladih košarkaša prožeti fair-playom i odlična organizacija samog turnira, oduševili su mnogobrojnu publiku. Tuzla, kao grad, je još jednom pokazala da živi košarku.

Najboljim ekipama, ali i pojedincima u takmičenju u šutanju za tri poena i u zakucavanju, podijeljene su vrijedne novčane nagrade, a vrhunsku zabavu su upotpunili FMJAM Crew i Frenkie.

Dio atmosfere sa najvećeg bh. turnira u uličnoj košarci, jednog od mnogobrojnih projekata ostvarenih u saradnji kompanije Carlsberg BH i Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda, pogledajte u video prilogu.

 

A pogledajte i desetominutnu verziju filma o Street Basketball Turniru:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.