Vrijeme je za novu pobjedu

Vrijeme je za novu pobjedu

Sponzorski tekst

OKK Sloboda u subotu, 13.12. igra novu tekmu Košarkaškog prvenstva BiH, a Pan ekipa će opet biti tu kako bi uveselila sve posjetioce Mejdana.

Karte za utakmicu možete osvojiti na Pan promocijama širom Tuzle, a očekuje se da u prepunom Mejdanu pobjeda neće izostati.

One sretne i spretne čekaju i Pan nagrade, tako da u igri 1-2-3, oni koji se pokažu najbolji u šutevima sa slobodnog bacanja, dvice i trice, osvajaju Pan OKK Sloboda navijačke majice i paket Pan piva.

Pan će kao i na proteklim utakmicama nagraditi i one koji svojim navijanjem, izgledom i ponašanjem tokom utakmice pokažu da su najnavijač ili najnavijačica, a svi zajedno učinimo da ovo bude još jedna noć za pamćenje u Mejdanu.

Ti živiš Slobodu. Ti biraš Pan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.