Bjelorusija poražena od Bosne i Hercegovine u Skenderiji

Vruća ruka Teletovića i Mitrovića, srce Andrije Stipanovića

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u dvorani Mirza Delibašić slavila protiv Bjelorusije rezultatom 85:60. 

Posjetioci u Kinđetovom domu mogli su vidjeti odličnu košarkašku predstavu i odličnu igru izabranika Duška Ivanovića i pored silnih povreda koje muče naš nacionalni tim. 

Odlično šutersko veče imali su Mirza Teletović i Nemanja Mitrović, a obojica su susret završili sa 21 postignutim poenom. Sarajevskoj publici predstavio se i DJ Cooper, ali je Amerikanac sa bosanskim pasošem igrao samo par minuta. 

Kao i obično kada je u pitanju reprezentacija Bosne i Hercegovine odličnu partiju pružio je Andrija Stipanović, a košarkaš turskog Trabzonspora opet je bio najborbeniji košarkaš na parketu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije