Vujanović: Idemo odigrati muški i pokušati pobijediti

Široki WWin na gostovanju u Zadru

Vujanović: Idemo odigrati muški i pokušati pobijediti

Poraz od Cibone na Pecari su morali brzo ostaviti iza sebe i okrenuti se sljedećem, 20. kolu ABA lige, u kojem momčad Širokog WWin u važnoj utakmici za ostanak gostuje u Zadru.

Iako su vodili sa 10 koševa razlike pet minuta do kraja Širokobriježani su u prošlom kolu poraženi od Cibone rezultatom 81:89. U tih pet posljednjih minuta Cibona je napravila nevjerojatnu seriju 21:3 i ostvarila važnu pobjedu protiv konkurenta u borbi za ostanak, a poziciju momčadi Damira Vujanovića dodatno je ugrozila pobjeda Szolnokia  kod Splita.

„Igrači su svjesni pogrešaka koje su učinili u susretu sa Cibonom. Imali smo razgovore i sada moramo pokušati sve da se te greške ne ponavljaju. Preko tjedna smo dobro trenirali i idemo u Zadar odigrati jednu mušku utakmicu i pokušati pobijediti.“, rekao je trener Širokog WWin Damir Vujanović.

„I Zadru i nama je ova utakmica od velike važnosti, no oni su pod imperativom pobjede koji nosi određeni pritisak, a u tome vidimo našu priliku. Moramo biti koncentrirani svih 40 minuta, igrati čvrstu i agresivnu obranu, ne srljati i ako nametnemo svoj ritam kao protiv Szolnokia i Partizana možemo iznenaditi.“, rekao je Vujanović.

Susret između Zadra  i Širokog WWin na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti