Vujanović: Očekuje nas izuzetno teška utakmica

Široki WWin dočekuje Zvezdu

Vujanović: Očekuje nas izuzetno teška utakmica

Široki Wwin će sutra u okviru 24.kola ABA lige na Pecari dočekati Crveni Zvezdu.

Jučerašnjom pobjedom na Višnjiku nad Radničkim Zadar je napravio veliki korak ka ostanku dok se Širokom situacija dodatno zakomplicirala.

Momčad s Pecare sada s istim omjerom kao mađarski Szolnoki drži pretposljednju poziciju 3 kola prije kraja sezone, a u ta tri kola ima jako težak raspored jer igra s protivnicima iz vrha.

„Očekuje nas izuzetno teška utakmica. S porazom u Splitu gdje smo imali pobjedu u rukama s kojom smo mogli sve riješiti poklopila se i ozljeda Peršića koji sigurno do kraja ABA lige neće biti u kombinacijama, a upitan je i za bh ligu.“, rekao je trener Širokog Damir Vujanović.

„Igrači su shvatili u kakvoj se situaciji nalazimo. Svjesni smo svi snage protivnika i njegovih kvaliteta, radili smo odlično preko tjedna, igrači se maksimalno trude i daju sve od sebe. Po meni je Zvezda najkvalitetnija ekipa lige i kažem opet, bit će izuzetno teško.“, rekao je Vujanović.

„Otežavajuća okolnost za nas je što nam je svaka utakmica kvalifikacijska za ostanak i to nam stvara i određeni pritisak. Međutim, ako igrali maksimalno koncentrirano 40 minuta možemo do pobjede s kojom bi vjerojatno izborili ostanak. Naravno, ukoliko nam se poklope i ostali rezultati.“, rekao je Vujanović.

Utakmica između Širokog WWin i Crvene Zvezde na  rasporedu je sutra, ponedjeljak 11. ožujka, u dvorani na Pecari s početkom u 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.