Vujanović: Pokušat zaustaviti Vladovića

Široki WWin gostuje kod Krke

Vujanović: Pokušat zaustaviti Vladovića

Dvije uzastopne pobjede ostvarili su aktualni bh prvaci u novoj godini i napravili velike korake prema ostanku u ligi.

Pobjede su tim veće jer su slavili protiv izravnog konkurenta na dnu tabele mađarskog Szolnokia u gostima, te u prošlom kolu na Pecari protiv Partizana.

Danas ekipu Damira Vujanovića očekuje još jedan važan susret protiv Krke, također momčad i iz donjeg dijela tablice i pobjeda bi za momčad s Pecare praktično značila siguran ostanak ali do nje neće biti lako doći, a toga je svjestan i Vujanović.

„Naravno da priželjkujemo nastavak niza ali neće biti lako jer je i Krka kao i mi u usponu forme. Znamo da je Vladović pokretač njihove igre, prošle sezone je bio s nama, pokušat ćemo ga zaustaviti i ako uspijemo bit će to veliki korak prema 2 boda.“, rekao je Vujanović.

Široki je između dva kola ABA lige morao odraditi i četvrtfinalnu utakmicu Kupa BiH u Mostaru u kojem je momčad s Pecare lagano slavila.

„Raspoloženje u svlačionici je odlično, momci rade dobro. Šakić i Peršić su se vratili u formu i pružaju igre kakve se od njih očekuju, Ramljak se diže, a Barać je u Mostaru dobio veću minutažu i odlično je iskoristio i razigrao se tako da smo dobili na širini. Idemo na pobjedu koja bi nam praktički značila ostanak ali i ako izgubimo neće biti tragedija, još je dosta utakmica do kraja i idemo jednu po jednu.“, rekao je trener Širokog.

Susret između Krke i Širokog WWin na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.