Vujošević bez dlake na jeziku o Teletoviću i Nurkiću

Bh. selektor jasno poručio NBA zvijezdama

Vujošević bez dlake na jeziku o Teletoviću i Nurkiću

E. Čaušević

Bh. selektor Duško Vujošević gostovao je večeras na N1 televiziji u emisiji "Pressing".

Vujošević se, između ostalog, dotakao narednih kvalifikacija za SP u kojima će igrati naša selekcija, ali i činjenice da ne može računati na NBA igrače. No, i pored toga bh. selektor je objasnio šta misli o Teletoviću i Nurkiću koji nisu igrali u prethodnim utakmicama.

"NBA ne dozvoljava igračima da igraju u kvalifikacijama i jasno je da ne možemo računati na njih. Alli, Teletović je puno dao za ovu zemlju i treba mu prirediti oproštajnu utakmicu. S Nurkićem treba vidjeti u čemu je problem. Ako Nurkić želi da bude član reprezentacije, ne smije da se ponaša kao da nas časti svojim prisustvom, dovodi trenere iz NBA i menadžere, ako to izbaci onda može biti tu. Jer u suprotnom nam on nije od nikakve koristi", rekao je Vujošević u "Pressingu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi