Vujošević: Opet loše zatvaramo utakmicu, što može biti kobno

Selektor reprezentacije BiH nakon pobjede protiv Armenije

Vujošević: Opet loše zatvaramo utakmicu, što može biti kobno

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Skenderiji selekciju Armenije sa 98:85 u meču trećeg kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Selektor reprezentacije BiH Duško Vujošević nakon utakmice je izjavio da je zadovoljan pobjedom. 

"Zadovoljan sam pobjedom, ovo je kvalitetan protivnik. Ovo je bila važna utakmica, ostajemo u trci za plasman u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", rekao je Vujošević nakon utakmice. 

Selektoru se nije dopao finiš ovog meča koji je pripao selekciji Armenije. 

"Opet se desilo da smo na kraju utakmice primili sedam osam uzastopnih poena, što može biti kobno u nekim budućim završnicama", rekao je Vujošević i dodao da slijedeće utakmice protiv Švedske očekuje pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije