Vujošević: Ova ekipa nema limita

Trener Beograđana nakon duela sa Igokeom

Vujošević: Ova ekipa nema limita

Sinoć je Partizan u Pioniru savladao Igokeu rezultatom 67:56 u okviru prvog kola ABA lige. 

Navijači u Beogradu su se zaželjeli dobre košarke, pa je susret u Pioniru gledalo šest hiljada gledalaca. Partizan se bez Bertansa koji će biti van parketa najmanje do januara pokazao kao jako kvalitetna ekipa. Crno-bijeli su razbili našeg predstavnika, a posebno je impresivna igra Partizana bila u prvom poluvremenu. 

"Hvala publici što je došla u ovakvom broju. Nećemo ostati dužni. Mislim da smo u prvih 18 minuta, kada smo primili 17 poena, bili stvarno odlični u odbrani. Bilo je i lijepih poteza, svega što košarku čini primamljivom i atraktivnom. Nedostaje Milutinov koji bi trebalo da se priključi za utakmicu sa Krkom. Ova ekipa je demonstrirala da nema mnogo limita, ali samo ako se dobrim radom na treningu i u klubu sve razvije na potreban nivo," rekao je nakon meča Duško Vujošević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.