Vujošević suspendovan i novčano kažnjen

Neće voditi ekipu protiv Cedevite

Vujošević suspendovan i novčano kažnjen

Trener beogradskog Partizana Duško Vujošević sinoć je isključen u porazu svoje ekipe od Krke iz Novog Mesta rezultatom 64:68.

Ništa novo za trenera Crno-bijelih koji neće biti u prilici da predvodi svoju ekipu protiv Cedevite u narednom kolu. Pored kazne Vujoševiću, Partizan će morati da plati i 2.100 eura. 

Vujošević je kažnjen po propozicijama takmičenja sa 200 eura zbog tehničke greške, 400 eura zbog isključujuće greške, 500 eura zbog neprimjerenog ponašanja prema sudijama, te konačno 1.000 eura što nije napustio dvoranu nakon isključenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.