Vukotić: Dat ćemo sve od sebe da kući donesemo nova dva boda

Košarkaš Studenta pred Slaviju

Vukotić: Dat ćemo sve od sebe da kući donesemo nova dva boda

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta danas nastavljaju svoj prvoligaški put, a gdje će u okviru petog kola gostovati ekipi Slavije u Istočnom Sarajevu.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja kazao je jedan od aktera gostujuće ekipe.

"Imamo sitnih problema što se povreda tiče, Stefan Cumbo ne putuje sa nama zbog povrede koljena, Relja Knežević je povrijedio rame, a ostali su spremni. Atmosfera u ekipi je odlična, razlog tome jeste pobjeda protiv Bratunca u prošlom kolu. Nadamo se da možemo nastaviti sa dobrim partijama i danas, te da se vratimo na pobjednički kolosjek. Ne možemo prijetiti nikom, ali večeras ćemo dati sve od sebe kako bi u Banjaluku donijeli nova dva boda sa gostovanja", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Milan Vukotić.

Utakmica se igra danas od 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi