Vulić: Lako je mogao i Široki pobijediti

Vulić nakon pobjede

Vulić: Lako je mogao i Široki pobijediti

M. Šljivak

Cedevita je na Pecari upisala pobjedu protiv Širokog 77:75, a trener gostiju Jakša Vulić je istakao kako je vrlo lako pobjeda mogla pripasti domačem timu.

"Čestitam svojoj ekipi na pobjedi. Isto tako čestitke Širokom na rezultatu koji su ostvarili i na ostanku što je bio njihov glavni cilj. Vrlo loše smo otvorili utakmicu. Defanzivno smo loše ragirali, imali smo jako puno problema sa četvorkama Širokog koje su puno brže. Sreća da smo se još do poluvremena vratili u igru. Dominirali smo pod košem i tu bih istakao Bilana. Zadnji šut je mogao upasti pa bi pobjeda otišla na drugu stranu", rekao je Vulić.

I košarkaš gostiju Lukša Andrić smatra da je ovo jako važna pobjeda za njegov klub.

"Bitna utakmica za nas i važna pobjeda. Znali smo da nas čeka težak teren, utakmica se riješila u zadnjoj minuti. Široki je odigrao odlično, mi smo se dobro pripremili za ovaj susret i na kraju zasluženo slavili", kazao je Andrić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.