Wright ide u Latviju, pasoš pronašao vozač autobusa

Sve se dobro završilo

Wright ide u Latviju, pasoš pronašao vozač autobusa

E. Škorić

Playmaker bosanskohercegovačke košarkaške reprezentacije Zack Wright putovat će u Latviju. Njegov pasoš pronađen je danas u autobusu, prevozniku naših košarkaša.

Generalni sekretar KSBiH Harun Mahmutović uputio je apel javnosti s molbom da se Wrightov pasoš, ukoliko ga neko pronađe, vrati.

 

Vozač Centrotransa Selmir Bajraktarević pronašao je pasoš koji pripada Wrightu, pa će selektor Aleksandar Petrović u Latviji moći računati na ponajboljeg igrača naše reprezentacije.

Dodajmo da je u petak novčanik s dokumentima izgubio Nihad Đedović, no srećom je isti pronađen i vraćen u prave ruke. 

 

"Nema veze, vozač autobusa je pronašao pasoš. Ispao je u autobusu kada smo se vraćali iz Rumunije. Hvala Bogu! Vrijeme je za trening, hvala svima koji su pomogli", napisao je Wright na svom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.