"Za potpuni preokret nismo imali snage"

Košarkaš Borca nakon poraza u Bijeljini

"Za potpuni preokret nismo imali snage"

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca pretrpjeli su jučer poraz na vrućem gostovanju u Bijeljini kod Radnika, tima koji je trenutno lider u prvenstvu.

Mlada i perspektivna ekipa koju sa klupe predvodi Bojan Božić, nije uspjela da parira dobro raspoloženim Bijeljincima. Vraćali su se crveno-plavi iz mrtvih, ali snage za potpuni preokret nije bilo.

Sve u svemu, raduje činjenica da banjalučki sastav iz utakmice u utakmicu postepeno podiže formu. Na ovom meču, član banjalučkog sastava Mirza Todorovac upisao je šest poena.

"Loše smo ušli u utakmicu. U drugom poluvremenu smo pokušali stići razliku koja je iznosila u pojedinim trenucima i 20 plus, nažalost za potpuni preokret nismo imali snage. Najviše što smo uspjeli smanjiti jeste početkom četvrte četvrtine na minus sedam", izjavio je za SportSport.ba Todorovac.

Naredni susret, Banjalučani igraju u Boriku, protiv ekipe Sokoca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti