„Zabij sa centra i osvoji Pan piva koliko si težak“

Izazov za navijače OKK Sloboda

„Zabij sa centra i osvoji Pan piva koliko si težak“

Sponzorski tekst

Već dvije subote zaredom u Cafe baru Sloboda u Tuzli vlada sjajna navijačka atmosfera u kojoj se fanovi OKK Sloboda dobro zabavljaju i zagrijavaju pred košarkaške izazove njihovog kluba na domaćem terenu. Druženje sa košarkašima, nagradne igre u kojima imaju priliku osvojiti ulaznice, nastup Fm Jam ekipe, sve to čini Pan Game Day neizostavnim ritualom pred večernju utakmicu u Mejdanu.

A dobra zabava vladala je i na terenu. Tako su se u košarkaškim izazovima mogli okušati i navijači Slobode u okviru aktivacije „Zabij sa centra i osvoji Pan piva koliko si težak“. Red na centru, očekivano, bio je dugačak. Mnogi su probali, ali samo je Damir Sultanić uspio. Koš se centra osigurao mu je piva koliko je težak, a solidne zalihe planirao je popiti u društvu sa kojim rado bodri Slobodu.

Isti izazov očekuje navijače i ove subote u Mejdanu, jer druženje i nagrađivanje se nastavlja. Naime, pred sve utakmice koje OKK Sloboda bude igrala na domaćem terenu u okviru Košarkaškog prvenstva BiH, navijači su pozvani da uživaju u Pan Game Day-u i pred punom salom „zabiju sa centra“.

Ti živiš Slobodu. Ti biraš Pan.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi