Zadnje kolo prvog dijela prvenstva RS

1. muška liga RS

Zadnje kolo prvog dijela prvenstva RS

M. Skaka

U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva prve muške košarkaške lige RS dvije vođeće ekipe prvenstva ne bi trebale imati problema oko novih pobjeda i ostanka na diobi prvog mjesta.

Radnik dočekuje Gacko, a Varda HE ugostiće Građanski PLUS.

Glasinac dočekuje Wolf Security, Rudar će dočekati FinDo, Prijedor ide u goste u Bratunac.

U Zvorniku će se odigrati najzimljivija utakmica ovog kola, Drini Birač u goste dolazi Servicijum. Ove dvije ekipe će se boriti za ulazak u play off ovogodišnjeg prvenstva i borbu za premijer ligu BiH. Po do sada prikazanim partijama obje ekipe imaju veliki kvalitet i dosta dobru igru. Ekipa iz Gradiške će probati da ostvari pobjedu i ostane učvršćena na trećem mjestu, ali ekipa Drine uvijek svoje najbolje partije pruža pred domaćom publikom. Trebalo bi to da bude dobra košarkaška predstava i neizvjesna do kraja meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.