Član KK Spars

Zahiragić: Nadam se da će operacija proći u najboljem redu

S. Mlaćo

Nakon neugodne povrede meniskusa, Adi Zahiragić već duže vrijeme nije u trenažnom procesu KK Spars.

Zahiragić je nakon povrede obavio dodatne pregleda, a sutra će otputovati na operaciju, poslije koja se nada brzom povratku na parket. 

Posjetio je današnji trening svog tima u zaista sjajnoj atmosferi.

"U vrlo nezgodnom trenutku za nas zaradio sam povredu i to je još jedna u nizu. Imam jednu cistu na meniskusu koju treba odstraniti, a to je neki rutinski zahvat. Sutra je ta operacija, nadam se da će sve proći u najboljem redu, a mene očekuje pauza od mjesec, mjesec i pol dana", kazao je Zahiragić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Došao je na dašanji trening, te pokazao da su Sparsi za njega ipak nešto posebno.

"Ja sam uvijek uz svoje momke na svakoj utakmici i drago mi je kako rade i kako se zalažu. Momci su pokazali veliku snagu, dižemo se i sutra protiv Širokog je možda najbitnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Sa pobjedom sutra osiguravamo plasman u Ligu 6, a atmosfera je odlična i mislim da uz pravi pristup i prepoznatljivu igru možemo doći do pobjede", dodao je Adi Zahiragić, član Sparsa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi