Zanimljivi gosti na treningu košarkaške reprezentacije BiH

Dubioza kolektiv u posjeti

Zanimljivi gosti na treningu košarkaške reprezentacije BiH

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine prošle sedmice igrala je pripremni turnir u Sloveniji na kojem smo završili na trećem mjestu.

Nakon dvije utakmice u Celju naši košarkaši svoje pripreme nastavili su u Hrvatskoj, a pripremama reprezentacije priključio se i Mirza Teletović. Prije kvalifikacijskih utakmica naša selekcija će sredinom mjeseca odigrati još jedan turnir u Skoplju.

Bh. košarkaši danas su odradili još jedan trening, a nakon toga su ih posjetili zanimljivi gosti. Naime, članovi grupe Dubioza kolektiv danas su posjetili, te se družili sa najboljim košarkašima BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi