Završnica Kupa 17. i 18. februara

Poznati termini za Kup BiH

Završnica Kupa 17. i 18. februara

Nakon četvrtfinalnih utakmica Kupa BiH u košarci otvoren je konkurs u KS BiH za organizatora finalnog turnira ovog takmičenja.

Svi zainteresovani za organizaciju finalnog turnira svoje će ponude dostaviti na kancelariju našeg saveza najkasnije do 18. januara kada će se obaviti otvaranje ponuda i izbor mjesta odigravanja finalnog turnira i žrijebanje parova polufinala.

Završnica Kupa BiH u košarci bit će održana 17. i 18. februara, a na turniru će učestvovati četiri ekipe: Široki Wwin, Bosna ASA BH Telecom, Igokea i Mladost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.