ŽKK Medveščak iz protesta odbio igrati protiv Čelika

Nisu zadovoljni odlukom rukovodstva lige

ŽKK Medveščak iz protesta odbio igrati protiv Čelika

Košarkašice Medveščaka odbile su jučer igrati meč ženske regionalne lige protiv ŽKK Čelik zbog protesta prema rukovodstvu lige.

Iz Uprave ovog kluba su nezadovoljni jer nisu dobili organizaciju završnog turnira, a rukovodstvo lige ga je odlučilo dodijeliti Podgorici.

U klubu iz Zagreba smatraju da su oni ponudili bolje uslove za organizovanje završnog turnira i da nisu zadovoljni odlukom da se isti dodijeli Podgorici.

Oni priznaju da je Budućnost iz Podgorice dogovorila TV prijenos sa TV Crna Gora, ali poručuju da su oni osigurali live stream sa više kamra i sa stručnim komentatorima što bi, po njihovom mišljenju, bilo jednako dobro kao TV prijenos.

Također, poručuju da bi Zagreb bio bolje riješenje zbog boljeg geografskog položaja i prometnih veza.

Oni su na kraju svog saopćenja zahtjevali od rukovodstva lige da podnesu ostavke i da svoja mjesta prepuste onima koji će posao obavljati korektnije i kvalitetnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti