ŽKK Partizan: Treba znati dostojanstveno podnijeti poraz

Nakon izjave trenera Play Offa Gorana Loje

ŽKK Partizan: Treba znati dostojanstveno podnijeti poraz

Ženski košarkaški klub Partizan oglasio se nakon izjave trenera Play Offa, Gorana Loje, koji je istakao kako je njegova ekipa otrovana u beogradskom hotelu Rex. 

Podsjetimo iz redova našeg predstavnika tvrde kako se deset od 12 košarkašica otrovalo u beogradskom hotelu. Saopštenje ŽKK Partizan prenosimo vam u cijelosti: 

"Drago nam je, da smo ugostili ekipu Playoff Happy iz Sarajeva u jednom od naših najboljih hotela u Beogradu, Hotel Rex u Sarajevskoj 37. Prepoznatljivi su po tome što najbolje fudbalske,košarkaške i rukometne ekipe iz čitavog region i Evrope godinama gostuju u ovom hotelu. Domaćin svih ekipa u Fiba Kupu, Arisa, Bešiktasa, Soniatenaikosa, Minska, Praga i drugih bio je upravo Hotel Rex.

Desetogodišnja saradnja sa Hotelom Rex je ujedno i najbolja preporuka za nastavak saradnje. Najveća stvar u sportu je znati dostojanstveno podnijeti poraz. ZKK Partizan nije bio otrovan poslije prvenstvenih poraza od Radivoja Koraća i Vrbasa. Jednostavno desili su se. Uzroke smo analizirali u svojoj kući," stoji u saopštenju ŽKK Partizan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.