Optimizam u našoj selekciji

Zovko: Francuzi su veoma zahtjevni, ali nadam se pobjedi

E. Čaušević

Juniorska košarkaška reprezentacije naše zemlje poražena je večeras od Latvije, ali smo uspjeli izboriti čevrtfinale u kojem nas u utorak čeka Francuska.

Naši momci su pružili dobru partiju, ali uporni Latvijci  se nisu predavali,  pa smo gledali infarkt završnicu.

"Jako teška utakmica, neugodan protivnik, ali ovaj poraz nas ne bi trebao omesti. Najvažnije je da atmosfera ostala ista i ja se nadam pobjedi nad Francuskom", kazao je naš reprezentativac Mateo Zovko.

" Igrali smo sa U-16 selekcijom protiv Francuske  i to je izuzetno zahtjevna ekipa, te se nadam da ćemo im se ovaj put osvetiti i pobijediti ih", dodao je Zovko za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi