Žrijeb parova Kupa BiH za košarkašice

Košarkaški savez BiH

Žrijeb parova Kupa BiH za košarkašice

Žrijeb četvrtfinalnih parova Kupa BiH za košarkašice biće održan 3. februara u 12 sati, u prostorijama Košarkaškog saveza BiH.

U bubnju će se naći osam ekipa: Mladi Krajišnik (Banjaluka), Željezničar UNIQA (Sarajevo), Brotnjo 94 (Čitluk), Violeta Livno, Neimarstvo Trebinje 03, Sloboda (Novi Grad/Bosanski Novi), Jedinstvo (Tuzla), Čelik (Zenica), a u ovoj fazi takmičenja biće odigrana samo jedna utakmica, 10. ili 11. februara.

Kao i ranijih godina, finalni turnir Kupa BiH za košarkašice igraće se 7. i 8. marta.
Titulu osvajača trofeja u našem najmasovnijem takmičenju brani sastav Mladog Krajišnika iz Banjaluke koji je prošle godine u finalu nadigrao sarajevski Željezničar čime je prekinuo dugododišnju dominaciju “plavih”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.