Zrinjski potpisao ugovore s osam juniora

Zrinjski potpisao ugovore s osam juniora

M. Maksimović

U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostra jučer je upriličeno potpisivanje ugovora o sportskom usavršavanju za osam igrača iz Omladinskog pogona HKK Zrinjski. 

Potpisivanju su, osim igrača i njihovih roditelja, u ime kluba prisustvovali predsjednik Dalibor Miloš i direktor Vedran Odak koji su istakli važnost potpisivanja ugovora s mladićima iz svoje škole.

Predsjednik Miloš kazao je da klub svake godine potpisuje ugovore s talentovanim košarkašima iz omladinskog pogona.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Radimo u dosta teškim uvjetima što se tiče dvorane. Manjim dijelom djeca rade u dvorani na Bijelom Brijegu, a većinom u Đačkom domu. Svako dijete mora dati puno više od sebe kako bi imalo priliku postati košarkaš. Na nama u Upravi je da osiguramo što bolje uvjete da oni to probaju ostvariti", dodao je Miloš.

Ugovore su tako potpisali: Omar Pajić, Božidar Marić, Mirko Vrljić, Karlo Zelenika, Marino Biokšić, Stojan Crnjac, Slaven Krtalić i Robert Soldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi