Zrinjski slobodan, Široki u Posušju

Žrijeb kupa HB

Zrinjski slobodan, Široki u Posušju

Jučer je u prostorijama košarkaškog saveza Herceg Bosne održan ždrijeb Kupa HB za koji se prijavilo sedam ekipa. 

Zrinjski, Široki i Student prvoligaški su timovi, dok su svoje prijave poslali Posušje, Grude, Ljubuški i Busovača. Voljom kuglica u prvom kolu koje će se igrati 25. listopada sastat će se Busovača - Student, Ljubuški - Grude, Posušje - Široki, dok su slobodni košarkaši HKK Zrinjskog. Pobjednik ovog natjecanja plasirat će se izravno na završnicu Kupa BiH zajedno s aktualnim pobjednikom Igokeom, te pobjednicima Kupa Republike Srpske i Kupa udruženih regionalnih saveza iz FBiH.

U konkurenciji djevojaka za kup HB prijavile su se samo dvije ekipe, Livno i Zrinjski 2010, te će one igrati finalnu utakmicu u predigri finalne utakmice Kupa košarkaša. Pobjednik također izravno ide na završnicu Kupa košarkašica BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi