Zvezda predstavila pojačanja
Vuk Radivojević ponovo u crveno-bijelom dresu

NLB vijesti

Zvezda predstavila pojačanja

Crvena Zvezda je danas u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu predstavila svoja dva velika pojačanja za narednu sezonu, Vuka Radivojevića i Filipa Videnova, dok se u narednim danima očekuje i dolazak Amerikanca Moricea Baileya. Trener Aco Petrović zadovoljan je napravljenim u prelaznom roku s obzorom na vremenski period koji je proveo u klubu.

Aco Petrović je svoj novi tim odlučio pojačati sa sebi dobro poznatim igračima. Nakon dovođenja Vuka Radivojevića danas su u Zvezdu stigli i najbolji tricaš ACB lige bugraski reprezentativac Filip Videnov i američki bek Maurice Bailey, kojeg je Petrović trenirao u Lokomotivu iz Rostova.

Radivojević je već igrao u Zvezdi četiri sezone prije nego što je otišao u Španiju, ali kako se u najjačoj evropskoj ligi nije najbolje snašao odlučio se na povratak u crveno-bijeli dres. Radivojević je bio pun hvale na račun svog novog-starog kluba.

"Drago mi je što sam ponovo među svojima i što Zvezda ne zaboravlja svoje igrače. Nema još mnogo vremena do početka sezone, uigravamo se u hodu. Sa timom treniram od početka priprema, radi se o talentovanoj ekipi. Kada stignu novi igrači i kada se oporavimo od povreda imaćemo tim za najviše domete", rekao je Vuk Radivojević.

Dolazak bugarskog reprezentativca trebao bi donijeti pored šuterske kvalitete i iskustvo mladom timu s obzorom da će Videnov biti nakstariji igrač Crvene Zvezde. Kao i Radivojević i Videnov je na račun beogradskog kluba imao samo riječi hvale.

"Srećan sam što sam stigao u Crvenu zvezdu, jer dobro se zna o kakvom klubu se radi. Nadam se da ćemo pružiti dobre partije ove sezone i da ćemo se pitati za trofeje u svim takmičenjima u kojima nastupamo. Znam od ranije trenera Petrovića, i sa pravom se nadam dobroj sezoni. Kako vreme bude odmicalo bićemo sve bolji", izjavio je Filip Videnov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.